Recepta per embolcallar un trosset de cel

1. Què és aquest medicament i per a què s’utilitza. Bombollina és un medicament d’ampli espectre que tant pot ser aplicat per apujar els estats anímics baixos dels “alts” com per esgotar els estats anímics alts dels “baixos” (els “alts” ja m’enteneu quan parlo dels “baixos” i dels seus estats anímics, oi?)
 
2. Abans de prendre aquest producte. És aconsellable preservar una zona influència considerable, ja que el medicament s’expandeix, vola, provoca petites estampides i finalment esclata dolçament.
 
3. Posologia. Una sola dosi provoca un “méééééss” en els baixos; una sobredosi, un “proooou” en els alts. Cada pacient ha de valorar la dosificació d’aquest medicament en funció dels pactes que estiguin disposats a negociar els implicats. Administreu per via aèria.
 
4. Possibles efectes adversos. Aquest medicament provoca una pel·lícula llefiscosa i humida en tota la superfície del pacient que rep el tractament per tant és aconsellable utilitzar-lo a temperatures superiors als 24 graus i reduir la dosi de detergent a l’hora de rentar-ne la roba.
 
5. Efectes col·laterals. Esclafits de riure, xisclets, corredisses i que el nen digui que ja no vol ser metge, que ara vol ser en Pep Bou.
 
6. Conservació. Bombollina es pot conservar durant 7 dies… si és que no s’esgota el primer dia de tractament, i és clar.
 
7. Informació addicional. La fórmula magistral d’aquest medicament és: 2 mesures d’aigua (millor si és destil·lada), 1 mesura de rentavaixelles (un fairy ultra anirà prou bé), mitja mesura de sucre glacé (sense comentaris, la recepta és d’un altre laboratori), mitja mesura de glicerina (a les farmàcies en venen). Preparareu el producte 24 hores abans de la seva administració. Per a més dades:
http://www.ensaimadamalabar.com/pompasjabon.htm
 
Indicacions: Estats de saturació de playstation, nintendo, temperatures exteriors en què fora imperdonable desaprofitar-les i, en general, ganes de fer alguna cosa simple, però diferent.
  
Consulteu el vostre farmacèutic o la cunyada. Sense recepta mèdica.
Anuncis

2 Responses to Recepta per embolcallar un trosset de cel

  1. Jaume ha dit:

    Montse,

    En prenc nota i ho provaré. Ho reservaré per als dies en què enyores grups d’alumnes… Em pensava que el millor remei per a la hiperactivitats dels “baixets” era la cafeïna!

  2. montsellado ha dit:

    Jo sí que m’enyoraré. El curs vinent vull fer anglès i sospito que no riuré tant com ho he fet fins ara. Ja m’hi veig el primer dia: Hello, my name is Montse and no tinc ni fava d’anglès. Això serà dur.

    D’allò… cafeïna per a la hiperactivitat? Mmmm, això explica moltes coses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: