Passat el sant, passada la festa

Apa, la neu del bloc ja se n’ha anat en orris i per acabar d’adobar-ho sembla que en tindrem de debò (ai quin fred!). A més a més s’han acabat les festes i tinc la pregunta de sempre: si el cansament s’acumula (i molt) per què no s’acumula el descans? Tornes a la feina tot pensant que no recordaràs ni la contrasenya de l’ordinador i quan fa tres hores que hi ets sembla que mai n’has marxat. Incomprensible.

Amb tot, les ganes de tornar a aprendre coses no han decaigut i ben al contrari del que diuen a Insurrección (ei, de dos autors catalans: Quimi Portet i Manolo Garcia) quan canten “os enseñé mi trocito peor” ara ens toca, d’aquí a maig/juny mostrar les millors neurones. Veureu que també he penjat una de Bangles (igualment de l’any de la picor) que no hi pinta res, però m’agrada, ves.

Per cert, per estudiar no uso cap d’aquestes cançons; em motiva molt més l’ambient monàstic i escolto (de fet, per ser exactes, crec que hauria de dir que el sento) cant gregorià dels monjos de Sant Domènec de Sitges (també coneguts com a monjes de Santo Domingo de Silos). És absolutament balsàmic. Si algú ho vol provar només cal que m’ho digui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: